...dat is meer dan kamperen!
Weer volop genieten en zwemplezier in 2021
Boek direct online

Op naar 2021!

Beste gasten, 

Het seizoen zit er weer op....sinds 26 oktober jl is onze camping gesloten. 

En wat een bizar seizoen was het. Gelukkig kon onze camping gewoon open op 27 maart, maar wel met de nodige maatregelen. Zo hebben we bijvoorbeeld dixi's bij meerdere caravans en tenten geplaatst, aangezien de sanitairgebouwen dicht moesten. Later hebben we aanpassingen aan de sanitairgebouwen moeten doen en zijn we met een toegangspas gaan werken. 

Gelukkig kon vanaf begin mei het zwembad weer open en ook kon er weer bij restaurant Flavours gegeten worden, na een periode van bezorgen en afhalen. 

Mede door de getroffen maatregelen én uw medewerking zijn we het seizoen coronavrij doorgekomen. We hopen dat u ondanks deze rare tijd een heerlijk verblijf bij ons heeft gehad. 

We danken u voor uw verblijf en begrip en medewerking in het afgelopen seizoen. We ontvangen u graag vanaf 26 maart 2021 weer, gezond en wel, op De Zanderij! 

Namens team De Zanderij

Zonnebloem

Luxe Safaritenten op De Zanderij

Afgelopen week is men druk bezig geweest om onze nieuwe safaritent 'Suske' te plaatsen. In totaal hebben we dan 5 safaritenten. De safaritenten zijn geschikt voor 6 personen, ruim 45m2 en zijn voorzien van eigen sanitair en een compleet uitgeruste keuken. Ook in het voor- en/of najaar is verblijf hier goed mogelijk aangezien er in de tenten centrale verwarming aanwezig is. 

Voor meer informatie over onze huuraccommodaties, klik hier.

Safaritent Suske