8.8
...dat is meer dan kamperen!
De Zanderij - 18-07-2022 - 141.jpeg
DSC_3886-PANO (Medium).jpg
Stressvrij op De Zanderij
Weer volop genieten en zwemplezier!

Nieuws

(Voor)Seizoenplaatsen 2023

Indien u een geïnteresseerd bent in een (voor)seizoenplaats 2023 kunt u een aanvraag indienen en zult u op de wachtlijst komen. 

Bent u nog niet bekend met onze camping, dan verzoeken we u vriendelijk eerst langs te komen zodat wij u persoonlijk informatie kunnen verstrekken over onze camping en de (voor)seizoenplaatsen. 

Onze huidige (voor)seizoengasten hebben de 1e keuze. Zij zullen in het najaar doorgeven of zij volgend seizoen terugkomen. Daarna zullen wij de geïnteresseerden op de wachtlijst gaan benaderen. 

Voor een inschrijfformulier 2023 kunt u een mail sturen naar receptie@zanderij.nl 

Wij werken niet met een wachtlijst voor 2024!

De Zanderij bij Max Vakantieman

Afgelopen maandag, 12 juli, waren wij te zien bij Max Vakantieman op NPO1. Wij zaten uiteraard aan de buis gekluisterd en keken vol trots naar de opnames van onze camping en onze fijne gasten!!

Bekijk hieronder het filmpje en ontmoet oa onze gasten de familie Sierat en campingkoning 'But'. Dank iedereen voor zijn/haar leuke bijdrage!!

Uitzending Max Vakantieman 12 juli 2021

Gastenmarkt 4 augustus 2023

Op vrijdag 4 augustus vindt onze gezellige gastenmarkt weer plaats.

Zo'n 70 kramen met leuke oude én nieuwe spullen. Daarnaast is er muziek en zijn er diverse attracties.

U kunt ook een kraam huren voor € 29,50. Kinderen kunnen ook een plaatsje huren voor maar € 7,-. Als u wilt inschrijven, stuur dan een mail naar receptie@zanderij.nl. Vol = Vol.

Toegang voor de gastenmarkt is gratis.