...dat is meer dan kamperen!
Weer volop genieten en zwemplezier in 2021
Boek direct online

Nieuws

Let op brandgevaar!

Vanwege het warme weer willen we u attent maken op brandgevaar!
Hoewel het flink geregend heeft de laatste periode, slaat de droogte boven de grond snel toe. De kans op een brand is vanwege de huidige temperaturen en droogte weer groter.
Open vuur is op de camping sowieso verboden, dus geen barbecue op kooltjes, alleen gas/elektra, geen vuurkorven, geen vuurfakkels. Let ook op als u een sigaret of lucifer weggooit (uiteraard dient u deze niet in de natuur weg te gooien!!). Zet gasflessen ook niet in de zon!! 
Zo houden we onze flora en fauna beschermd en blijft u zelf ook veilig!

Collage brandgevaar

RTL nieuws op De Zanderij

Hebben jullie het RTL Nieuws gisteren gezien? Wat leuk hé. Of het nou regent of de zon schijnt, je vermaakt je altijd op camping De Zanderij. Heb je het fragment nog niet gezien of wil je het terugkijken, klik dan op onderstaande link, scroll naar minuut 17:28 en bekijk onze leuke camping!

RTL nieuws uitzending 19:30 uur 24-05-2021

RTL nieuws 24-05-2021

Update toegangspas sanitairgebouwen

Beste gasten,
Zoals aangegeven in ons bericht van 21 april jl geven wij hierbij een update over de toegang tot de sanitairgebouwen.
 
Aangezien de komende tijd nog veel drukte verwacht wordt op de camping, is besloten om de toegang tot de sanitairgebouwen met een toegangspas te verlengen tm 20 augustus. Zo kunnen we de drukte in de sanitairgebouwen beperken en daarmee volgen we de RIVM regels.
 
We vragen uw begrip hiervoor, zodat we eenieder een gezond en veilig verblijf kunnen bieden.
 
Indien u voorseizoen- of seizoengast (met toercaravan) bent, kunt u uw sanitairpas komen verlengen bij de receptie. Uw huidige pas verloopt 25 mei!! Wij zijn dagelijks tussen 08:30-17:00 aanwezig.
 
Dank voor uw medewerking namens Ab, Petra en team De Zanderij!

Covid handgel toiletpas mondkapje

Vernieuwde jeu de boules baan

Voor de jeu de boulesbaan heeft onze Erwin flink grind lopen scheppen en onze Steve heeft de finishing touch gedaan dus u kunt weer volop gebruik maken van de baan (zowel overdag als 's avonds).

Collage jeu de boules

Maak jij een originele Zanderij en Zevenbosch geocache??

Ben jij al bekend met geocaching? Dan hebben we een leuke tip voor de meivakantie..... Check De Zanderij app voor meer informatie en misschien ga jij voor ons een gave geocache ontwerpen!!

Lees hier meer over deze actie. 

Collage

Kamperen en corona

Beste gasten,

Onze camping is weer geopend en graag zorgen we er samen met u voor dat we een coronavrij seizoen gaan beleven.

Er gelden daarom wel een aantal maatregelen op de camping. Deze zijn gesteld door de overheid, de RECRON en/of gemeente Barneveld waar wij ons allen aan moeten houden.

Hieronder geven wij een overzicht van de bij ons geldende maatregelen. 

  • De sanitairgebouwen zijn geopend, maar beperkt qua capaciteit. Er zal extra schoon gemaakt worden. U dient uw handen te desinfecteren bij de ingang. Gezien de huidige maatregelen zijn wij genoodzaakt om in de volgende periodes met toegangspassen te werken bij de sanitairgebouwen: meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren en de hoogseizoen weken. Gasten met eigen voorzieningen (stacaravans) kunnen dan om deze reden geen gebruik maken het sanitairgebouw.
  • Het zwembad is geopend. U dient uw handen te desinfecteren en vooraf te douchen. Ook is er een verplichte looproute. Indien door camping personeel wordt aangegeven dat het te druk is, dient u het zwembad te verlaten.
  • Restaurant en snackbar Flavours is geopend voor afhalen en bezorgen. Voor actuele openingstijden, check hun website. Indien geopend, kunt u, zonder reserveren, genieten van een drankje op het terras tussen 12:00 - 18:00 uur.
  • Campingwinkel de ZomerSuper is dagelijks geopend. U dient een mondkapje in de winkel te dragen.
  • Op de gehele camping geldt, houdt 1,5 meter afstand en draag in de receptie een mondkapje.
  • Ons terras ‘La Luifel’ is gesloten, maar u kunt wel terecht voor koffie/thee/tosti to go.
  • Net als thuis, geldt ook op de camping, ontvang maximaal 2 personen per dag (uitgezonderd kinderen tm 12 jaar)
  • Buiten mogen er in groepsverband maximaal 2 personen of 1 huishouden bij elkaar zijn.
  • Sporten is toegestaan in teamverband tm 26 jaar. Vanaf 27 jaar met maximaal 4 personen en op 1,5 meter afstand.
  • Indien u klachten heeft, blijf thuis en laat u testen!!

Het coronavirus treft ons allemaal en helaas zijn we er nog niet vanaf. Of u het eens bent met de regels of niet, wij houden ons aan deze regels, voor uw en onze veiligheid en gezondheid!

 We vragen uw medewerking hierin zodat u en onze medewerkers gezond blijven en zodat iedereen hier echt kan genieten. Op naar een heerlijk vakantieseizoen op De Zanderij! 

Ab, Petra en team 'De Zanderij'

Coronavrij op De Zanderij