...dat is meer dan kamperen!
Samen genieten? Warm overdekt Zwemplezier in 2020!
Boek direct online

Nieuws

LET OP! Update 12 juni! Extra mededeling!

Béste kampeerders van De Zanderij.

Inmiddels zijn we op de goede weg. Blij voor elkaar en voor iedereen!  
De Zanderij is open. De vaste kampeerders die over een stacaravan/chalet beschikken, voorzien van douche en toilet, konden al gewoon gebruik maken van hun verblijf.
De safaritenten en stacaravans voor de verhuur zijn uiteraard ook zelfvoorzienend en reeds volledig gebruiksklaar.

De toercaravan bezitters die niet voorzien zijn van eigen toilet kunnen ook gebruik maken van hun verblijf. Voor hen zijn de sanitair gebouwen weer geopend vanaf 15 juni 2020. I.v.m. de RIVM beperkingen zijn de sanitairgebouwen niet beschikbaar voor de stacaravanbezitters omdat zij over eigen voorzieningen beschikken.

De horeca “Flavours” is geopend met de bekende regels.  Supermarkt “ZomerSuper” is open, alles met inachtneming van alle RIVM maatregelen zoals ook bij u thuis. De zwembaden zijn per 11 mei om 12.00 uur weer open gegaan onder RIVM regels uiteraard.
We roepen u ook op om uitsluitend met 2 personen de prachtige bossen in te gaan(eigen gezin met kids uitgezonderd).
Bij álle ingangen staat duidelijk aangegeven waar we ons in ons áller belang aan dienen te houden.
Let op elkaar, houdt de onderlinge afstand van 1.50 m. scherp en voorkom uiteraard een groepsvorming/samenscholing (tot 3 pers.). Ook wij zullen daar op toe zien.

U doet er goed aan alle informatie omtrent de algemene voorzorgsmaatregelen te blijven volgen op www.rivm.nl.

Onder deze voorwaarden zien we u graag op De Zanderij, zij het op gepaste afstand. We houden u, zoals u gewend bent, op de hoogte via Facebook of De Zanderij-App.

Directie en medewerkers “De Zanderij” te Voorthuizen.

Warm zwembad in 2020 ook geopend.

Vanaf maandag 11 mei zijn de zwembaden weer geopend onder RIVM regels uiteraard zoals u begrijpt. Laten we er met elkaar op toezien dat we dit opvolgen. Er is keihard gewerkt aan een gloednieuw overdekt zwembad op De Zanderij. In gebruik gesteld op 1 mei 2019. Verwarmd zwemplezier in 20 mtr bad (diepte overal 1.40 mtr) voor de groteren en een kleiner veilig bad van 4 x 6 mtr voor de kids. Tussen de baden zijn vrolijke en veilige afscheidingen gemaakt. Want we zijn en blijven zuinig op alle kinderen van de Zanderij. Op onderstaande foto's de avond uitstraling en een zonnige foto.

Leuk én handig: Download de Zanderij App

Download onze onderstaande recreatie App om helemaal bij te blijven....
recreatieapp zanderij

Velen gingen u voor, echt waar.
Onderaan ziet u hoe simpel dat kan via App Store of via Google Play!

iOS App Android App