8.8
...dat is meer dan kamperen!
Weer volop genieten en zwemplezier in 2022
Boek direct online

Nieuws

Gastenmarkt 5 augustus

Op vrijdag 5 augustus vindt, na 2 jaar afwezigheid, onze gezellige gastenmarkt weer plaats.

Zo'n 70 kramen met leuke oude én nieuwe spullen. Daarnaast is er muziek en zijn er diverse attracties. 

U kunt ook een kraam huren voor € 29,50. Kinderen kunnen ook een plaatsje huren voor maar € 7,-. Als u zich wilt inschrijven,
stuur dan een mail naar receptie@zanderij.nl. Vol = vol. 

Toegang voor de gastenmarkt is gratis. 

Flyer Gastenmarkt

VoetbalFun activiteiten

Voetbal Fun begint as zondag weer met hun activiteiten ⚽️🏆 Zie de flyer voor het programma. Ook alle activiteiten die hier op de camping zijn staan in onze app.

Flyer VoetbalFun start seizoen 2022

Start Zomerseizoen

We staan aan het begin van het zomerseizoen en wij hebben al erg veel zin in. De afgelopen maanden was het al regelmatig gezellig druk, dus daar gaan we gewoon mee door!!

Er staan veel actviteiten op het programma, welke u in de app kunt vinden of haal de flyer bij de receptie. En we delen veel leuke nieuwtjes en activiteiten op onze socials (Facebook, Instagram, TikTok) dus neem daar ook eens een kijken. Als u onze app nog niet heeft, kunt u deze in de App Store of Google Play downloaden. 

Als u nog geen (zomer)vakantie bij ons geboekt heeft, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. 

We wensen iedereen een hele gezellige zomerperiode toe en hopelijk tot ziens op onze camping(s). 

Ab, Petra en team De Zanderij

(Voor)Seizoenplaatsen 2023

Indien u een geïnteresseerd bent in een (voor)seizoenplaats 2023 kunt u een aanvraag indienen en zult u op de wachtlijst komen. 

Bent u nog niet bekend met onze camping, dan verzoeken we u vriendelijk eerst langs te komen zodat wij u persoonlijk informatie kunnen verstrekken over onze camping en de (voor)seizoenplaatsen. 

Onze huidige (voor)seizoengasten hebben de 1e keuze. Zij zullen in het najaar doorgeven of zij volgend seizoen terugkomen. Daarna zullen wij de geïnteresseerden op de wachtlijst gaan benaderen. 

Voor een inschrijfformulier 2023 kunt u een mail sturen naar receptie@zanderij.nl 

Parkeren

Het is én wordt weer gezellig druk op de camping. En drukte op de camping betekent veel auto's. 

Wij zijn een autovrij park, dat betekent dat u uw caravan, tent, vouwwagen etc uiteraard kunt wegbrengen met de auto, maar na het uitpakken dient u de auto buiten het kampeerterrein te plaatsen. Op de dag van vertrek meldt u zich bij de receptie zodat wij de slagboom voor u open kunnen doen als u uw auto heeft gehaald. 

U kunt parkeren op de parkeerplaatsen of langs de weg. Houdt u rekening met andere weggebruikers en medeparkeerders zodat iedereen met zijn auto weg kan. Let op: geen hekken/doorgangen blokkeren!! 

Bekijk ons welkomstmagazine

Ons welkomstmagazine 2022, wat wij de 'Zomerbabbel' noemen, staat online en kunt u hieronder bekijken. U kunt het magazine ook bij de receptie ophalen vanaf 11 april. 

Mocht u vragen hebben over onze camping, neem gerust contact met ons op of kom bij ons langs, we staan u graag te woord!

Zomerbabbel 2022

Advertentie Zomerbabbel

De Zanderij bij Max Vakantieman

Afgelopen maandag, 12 juli, waren wij te zien bij Max Vakantieman op NPO1. Wij zaten uiteraard aan de buis gekluisterd en keken vol trots naar de opnames van onze camping en onze fijne gasten!!

Bekijk hieronder het filmpje en ontmoet oa onze gasten de familie Sierat en campingkoning 'But'. Dank iedereen voor zijn/haar leuke bijdrage!!

Uitzending Max Vakantieman 12 juli 2021

Brandweer elftal

Wat een plaatje he....dit brandweer elftal, allemaal gasten van onze camping, zorgen vrijwillig voor uw en onze veiligheid. En voor vermaak in de zomerperiode want dan organiseren zij weer brandweerspelletjes. Mocht je 'brandende' vragen hebben, spreek ze gerust aan als je ze ziet.

Brandweer elftal

Maak jij een originele Zanderij en Zevenbosch geocache??

Ben jij al bekend met geocaching? Dan hebben we een leuke tip voor de meivakantie..... Check De Zanderij app voor meer informatie en misschien ga jij voor ons een gave geocache ontwerpen!!

Lees hier meer over deze actie. 

Collage