...dat is meer dan kamperen!
Weer volop genieten en zwemplezier in 2021
Boek direct online

Nieuws

Meivakantie op De Zanderij

Wat te doen met de meivakantie.....gewoon bij ons kamperen en volop genieten!! Het animatieteam is aanwezig, het zwembad is geopend, u kunt op de camping uw boodschappen doen, eten laten bezorgen/afhalen van Flavours en daar ook meedoen met de (online) Bingo, de toiletgebouwen zijn open en een balletje slaan of een heerlijke boswandeling maken.....dat kan allemaal op De Zanderij.
Buitenlandse reizen zijn zoooo 2019....😉dus boek nu uw heerlijke meivakantie op De Zanderij ☀⛺🤩
Collage voorjaar

Kamperen in coronatijd

Coronavrij op De Zanderij

Beste gasten,

Vanaf 26 maart is onze camping weer geopend en graag zorgen we er samen met u voor dat we een coronavrij seizoen gaan beleven.

Er gelden daarom wel een aantal maatregelen op de camping. Deze zijn gesteld door de overheid, de RECRON en/of gemeente Barneveld waar wij ons allen aan moeten houden.

Hieronder geven wij een overzicht van de bij ons geldende maatregelen. 

 • De sanitairgebouwen zijn geopend, maar beperkt qua capaciteit. Er zal extra schoon gemaakt worden. U dient uw handen te desinfecteren bij de ingang. Gezien de huidige maatregelen zijn wij genoodzaakt om in de volgende periodes met toegangspassen te werken bij de sanitairgebouwen: meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren en de hoogseizoen weken. Gasten met eigen voorzieningen (stacaravans) kunnen dan om deze reden geen gebruik maken het sanitairgebouw.
 • Het zwembad is geopend. U dient uw handen te desinfecteren en vooraf te douchen. Ook is er een verplichte looproute. Indien door camping personeel wordt aangegeven dat het te druk is, dient u het zwembad te verlaten.
 • Restaurant en snackbar Flavours is geopend voor afhalen en bezorgen. Zij zijn aanwezig van donderdag tm zondag, tussen 16:00-21:00 uur.
 • Campingwinkel de ZomerSuper is dagelijks geopend. U dient een mondkapje in de winkel te dragen.
 • Op de gehele camping geldt, houdt 1,5 meter afstand en draag in de receptie een mondkapje.
 • Ons terras ‘La Luifel’ is gesloten, maar u kunt wel terecht voor koffie/thee/tosti to go.
 • Net als thuis, geldt ook op de camping, ontvang maximaal 1 persoon per dag (uitgezonderd kinderen tm 12 jaar)
 • Buiten mag er in groepsverband maximaal 2 personen of 1 huishouden bij elkaar zijn.
 • Sporten is toegestaan in teamverband tm 26 jaar. Vanaf 27 jaar met maximaal 4 personen en op 1,5 meter afstand.
 • Er geldt een avondklok, dus ook op de camping. Tm 30 maart tot 21:00 uur, vanaf 31 maart 22:00 uur.
 • Indien u klachten heeft, blijf thuis en laat u testen!!

Het coronavirus treft ons allemaal en helaas zijn we er nog niet vanaf. Of u het eens bent met de regels of niet, wij houden ons aan deze regels, voor uw en voor onze veiligheid en gezondheid!

 We vragen uw medewerking hierin zodat u en onze medewerkers gezond blijven en zodat iedereen hier echt kan genieten.  Op naar een heerlijk vakantieseizoen op De Zanderij! 

Ab, Petra en team 'De Zanderij'