...dat is meer dan kamperen!

Nieuws

Wintersluiting

Voor de winterperiode zijn wij gesloten van maandag 01-11-2021 tm donderdag 24-03-2022. Vanaf vrijdag 25-03-2022 bent u weer van harte welkom op onze camping. 

Wij danken u hartelijk voor uw verblijf afgelopen seizoen en hopen u volgend jaar weer bij ons terug te zien. 

Wij wensen u een goede winterperiode toe!

Namens Ab, Petra en team De Zanderij

Herfstvakantie op De Zanderij

Er lekker tussenuit in de herfstvakantie en genieten van de mooie herfstkleuren....boek nu uw vakantie in één van onze huuraccommodaties of kampeerplaats. Het zwembad is geopend tm einde seizoen (en lekker verwarmd!!).
Bel of mail ons voor meer informatie.

Herfstvakantie 2021

ANWB Camping van het jaar!

Jaarlijks wordt bij ANWB de publieksverkiezing ‘ANWB Camping van het Jaar’ gehouden.
U kunt bij de verkiezing op onze camping stemmen in 2 categorieën, 'de fijnste gezinscamping'
of 'de meest gewaardeerde huuraccommodaties'.
We hopen dat uw verblijf bij ons heerlijk is geweest dit seizoen. We zijn gelukkig nog 2 maanden open,
dus als u er nog op uit wilt, boek dan nu uw verblijf bij ons (kamperen of huuraccommodatie).
En we hopen natuurlijk ook dat u hieronder uw stem op ons wilt uitbrengen 🙂 Stemmen kan tot 31 oktober!

Camping van het jaar

Herfstvakantie 2021

De gezelligheid van onze camping dit jaar nogmaals beleven.....dat kan in de herfstvakantie!!

Herfstvakantie 2021

Diverse activiteiten

Wat hebben we leuke activiteiten gehad de afgelopen periode. Brandweerspellen, bingo's, de acitiviteiten van het TOP-animatieteam, pannenkoekenfestijn, diverse activititeiten van de VoetbalFun, zwembaddisco, relaxte massages, musicals en een roofvogelshow. En wat heeft iedereen genoten. Erg fijn dat er nog zoveel activiteiten georganiseerd konden worden. Veel foto's kunt u terugzien op onze Facebook pagina. Hieronder een paar foto's om een indruk te krijgen van onze gezellige zomer! 

Bungee Fun Roofvogelshow    

 Pannenkoekenfestijn en clown Pepino Musical Tarzan

 

Onthulling 'Cherry Smith Arena'

Gisteren was de onthulling van ons nieuwe Panna veld genaamd ‘Cherry Smith Arena’. Cherry heeft veel voor de camping en Voetbalfun betekend en daarom wilden we graag het Panna veld naar hem vernoemen. We danken iedereen, en in het bijzonder de familie Smith, die gisteren bij de mooie onthulling aanwezig waren. Op naar veel mooie wedstrijden!

Onthulling Cherry Smith Arena

De Zanderij bij Max Vakantieman

Afgelopen maandag, 12 juli, waren wij te zien bij Max Vakantieman op NPO1. Wij zaten uiteraard aan de buis gekluisterd en keken vol trots naar de opnames van onze camping en onze fijne gasten!!

Bekijk hieronder het filmpje en ontmoet oa onze gasten de familie Sierat en campingkoning 'But'. Dank iedereen voor zijn/haar leuke bijdrage!!

Uitzending Max Vakantieman 12 juli 2021

Gastenmarkt 6 augustus - AFGELAST

Helaas hebben we moeten besluiten ook dit jaar de gastenmarkt, vrijdag 6 augustus, niet door te laten gaan. We hopen u volgend jaar weer te mogen verwelkomen!

Gastenmarkt afgelast

Brandweer elftal

Wat een plaatje he....dit brandweer elftal, allemaal gasten van onze camping, zorgen vrijwillig voor uw en onze veiligheid. En voor vermaak in de zomerperiode want dan organiseren zij weer brandweerspelletjes. Mocht je 'brandende' vragen hebben, spreek ze gerust aan als je ze ziet.

Brandweer elftal

RTL nieuws op De Zanderij

Hebben jullie het RTL Nieuws gisteren gezien? Wat leuk hé. Of het nou regent of de zon schijnt, je vermaakt je altijd op camping De Zanderij. Heb je het fragment nog niet gezien of wil je het terugkijken, klik dan op onderstaande link, scroll naar minuut 17:28 en bekijk onze leuke camping!

RTL nieuws uitzending 19:30 uur 24-05-2021

RTL nieuws 24-05-2021

Update toegangspas sanitairgebouwen

Beste gasten,
Zoals aangegeven in ons bericht van 21 april jl geven wij hierbij een update over de toegang tot de sanitairgebouwen.
 
Aangezien de komende tijd nog veel drukte verwacht wordt op de camping, is besloten om de toegang tot de sanitairgebouwen met een toegangspas te verlengen tm 20 augustus. Zo kunnen we de drukte in de sanitairgebouwen beperken en daarmee volgen we de RIVM regels.
 
We vragen uw begrip hiervoor, zodat we eenieder een gezond en veilig verblijf kunnen bieden.
 
Indien u voorseizoen- of seizoengast (met toercaravan) bent, kunt u uw sanitairpas komen verlengen bij de receptie. Uw huidige pas verloopt 25 mei!! Wij zijn dagelijks tussen 08:30-17:00 aanwezig.
 
Dank voor uw medewerking namens Ab, Petra en team De Zanderij!

Covid handgel toiletpas mondkapje

Vernieuwde jeu de boules baan

Voor de jeu de boulesbaan heeft onze Erwin flink grind lopen scheppen en onze Steve heeft de finishing touch gedaan dus u kunt weer volop gebruik maken van de baan (zowel overdag als 's avonds).

Collage jeu de boules

Maak jij een originele Zanderij en Zevenbosch geocache??

Ben jij al bekend met geocaching? Dan hebben we een leuke tip voor de meivakantie..... Check De Zanderij app voor meer informatie en misschien ga jij voor ons een gave geocache ontwerpen!!

Lees hier meer over deze actie. 

Collage

Kamperen en corona

Beste gasten,

Onze camping is geopend en graag zorgen we er samen met u voor dat we een coronavrij seizoen gaan beleven.

Er gelden daarom wel een aantal maatregelen op de camping. Deze zijn gesteld door de overheid, de RECRON en/of gemeente Barneveld waar wij ons allen aan moeten houden.

Hieronder geven wij een overzicht van de bij ons geldende maatregelen. 

  • De sanitairgebouwen zijn geopend, maar beperkt qua capaciteit. Er zal extra schoon gemaakt worden. U dient uw handen te desinfecteren bij de ingang. Gezien de huidige maatregelen zijn wij genoodzaakt om voorlopig met toegangspassen te werken bij de sanitairgebouwen. Gasten met eigen voorzieningen (stacaravans) kunnen dan om deze reden geen gebruik maken het sanitairgebouw.
  • Het zwembad is geopend. U dient uw handen te desinfecteren en vooraf te douchen. Ook is er een verplichte looproute. Indien door camping personeel wordt aangegeven dat het te druk is, dient u het zwembad te verlaten.
  • Op de gehele camping geldt, houdt 1,5 meter afstand.
  • Indien u klachten heeft, blijf thuis en laat u testen!!

Het coronavirus treft ons allemaal en helaas zijn we er nog niet vanaf. Of u het eens bent met de regels of niet, wij houden ons aan deze regels, voor uw en onze veiligheid en gezondheid!

 We vragen uw medewerking hierin zodat u en onze medewerkers gezond blijven en zodat iedereen hier echt kan genieten. Op naar een heerlijk vakantieseizoen op De Zanderij! 

Ab, Petra en team 'De Zanderij'

Coronavrij op De Zanderij