...dat is meer dan kamperen!
Samen genieten? Warm overdekt Zwemplezier in 2020!
Boek direct online

Nieuws

LET OP! Extra mededeling!

Béste kampeerders van De Zanderij.

Inmiddels hebben we zojuist bericht gehad van onze burgemeester Dr. J.W.A. van Dijk.
Daarin staat dat De Zanderij open mag, zijn we nu ook inmiddels. De vaste kampeerders die over een stacaravan/chalet beschikken, voorzien van douche en toilet, kunnen gewoon gebruik maken van hun verblijf. De toercaravan bezitters die voorzien zijn van eigen toilet kunnen gebruik maken van hun verblijf. Wel wijzen we er u op dat de sanitair gebouwen tot nader orde nog gesloten blijven.
De horeca “Flavours” is open uitsluitend voor afhalen en bezorgen. Supermarkt “ZomerSuper” is open, alles met inachtneming van alle RIVM maatregelen zoals ook bij u thuis. Zwembad nog dicht.
We roepen u ook op om uitsluitend met 2 personen de prachtige bossen in te gaan(eigen gezin met kids uitgezonderd).
Bij álle ingangen staat duidelijk aangegeven waar we ons in ons áller belang aan dienen te houden.
Let op elkaar, houdt de onderlinge afstand van 1.50 m. scherp en voorkom uiteraard een groepsvorming/samenscholing (tot 3 pers.). Ook wij zullen daar op toe zien.

U doet er goed aan alle informatie omtrent de algemene voorzorgsmaatregelen te blijven volgen op www.rivm.nl.

Laten we echt hopen dat deze narigheid zo snel mogelijk voorbij mag gaan en we denken aan iedereen die hierbij betrokken is op welke manier dan ook. Grote dank en veel bewondering is op zijn plaats voor de zorgverleners van Nederland en ver daar buiten.

Onder deze voorwaarden zien we u graag op De Zanderij, zij het op gepaste afstand. We houden u, zoals u gewend bent, op de hoogte via Facebook of De Zanderij-App.

Directie en medewerkers “De Zanderij” te Voorthuizen.

Warm zwembad in 2020 nog niet geopend.

Momenteel mag het zwembad gezien de Corana strijd nog niet open zoals u kunt begrijpen. Er is keihard gewerkt aan een gloednieuw overdekt zwembad op De Zanderij. In gebruik gesteld op 1 mei 2019. Verwarmd zwemplezier in 20 mtr bad (diepte overal 1.40 mtr) voor de groteren en een kleiner veilig bad van 4 x 6 mtr voor de kids. Tussen de baden zijn vrolijke en veilige afscheidingen gemaakt. Want we zijn en blijven zuinig op alle kinderen van de Zanderij. Op onderstaande foto's de avond uitstraling en een zonnige foto.

Leuk én handig: Download de Zanderij App

Download onze onderstaande recreatie App om helemaal bij te blijven....
recreatieapp zanderij

Velen gingen u voor, echt waar.
Onderaan ziet u hoe simpel dat kan via App Store of via Google Play!

iOS App Android App