...dat is meer dan kamperen!
Samen genieten? Warm overdekt Zwemplezier in 2020!
Boek direct online

Nieuws

Corona update 14-10-2020

Beste gasten,

Gisteren zijn er weer nieuwe coronamaatregelen getroffen. Dit kan ook gevolgen hebben voor uw verblijf op onze camping. Hieronder daarover een toelichting.

De camping is gewoon geopend tm 25 oktober 2020. Mbt de sanitairgebouwen en het zwembad hoeven geen aanvullende maatregelen getroffen te worden. U kunt hier gewoon gebruik van (blijven) maken. Uiteraard vragen we u wel om de genomen maatregelen in acht te nemen.

Zoals aangegeven moeten restaurants vanaf 14 oktober 22:00 uur sluiten. Dit geldt dus helaas ook voor ons restaurant Flavours. Zij zullen wel tm 25 oktober dagelijks van 16:00 – 20:30 uur geopend zijn zodat u eten kunt bestellen wat u kunt afhalen (bezorging alleen mogelijk na overleg). We hopen van harte dat u de komende week hun heerlijke gerechten zult bestellen!

Wij vragen ook uw aandacht als u bezoek ontvangt. Houdt u rekening met hoeveel mensen u in uw accommodaties mag ontvangen en houdt u zich aan de 1,5 meter afstand!

Momenteel is er nog geen verplichting om mondkapjes te dragen in publieke binnenruimtes. Indien dit verplicht gesteld wordt, dient u in de receptie, restaurant Flavours (bij afhalen), de ZomerSuper en de sanitairgebouwen een mondkapje te dragen.

Alle actuele coronamaatregelen kunt u nalezen op www.rivm.nl

We vragen uw medewerking zodat we met z’n allen het seizoen gezond en wel kunnen afsluiten.

Voor nu wensen wij u een fijne herfstvakantie op onze camping!

Coronavrij op De Zanderij 😊

Directie en medewerkers “De Zanderij” te Voorthuizen.

Warm zwembad in 2020 ook geopend.

Vanaf maandag 11 mei zijn de zwembaden weer geopend onder RIVM regels uiteraard zoals u begrijpt. Laten we er met elkaar op toezien dat we dit opvolgen. Er is keihard gewerkt aan een gloednieuw overdekt zwembad op De Zanderij. In gebruik gesteld op 1 mei 2019. Verwarmd zwemplezier in 20 mtr bad (diepte overal 1.40 mtr) voor de groteren en een kleiner veilig bad van 4 x 6 mtr voor de kids. Tussen de baden zijn vrolijke en veilige afscheidingen gemaakt. Want we zijn en blijven zuinig op alle kinderen van de Zanderij. Op onderstaande foto's de avond uitstraling en een zonnige foto.

Leuk én handig: Download de Zanderij App

Download onze onderstaande recreatie App om helemaal bij te blijven....
recreatieapp zanderij

Velen gingen u voor, echt waar.
Onderaan ziet u hoe simpel dat kan via App Store of via Google Play!

iOS App Android App

Herfst vrij? Dan naar De Zanderij....

Herfst bij De Zanderij

De zomer is bijna voorbij en iedereen is weer naar school of aan het werk en denkt waarschijnlijk al aan de volgende vakantie….. bij ons natuurlijk op De Zanderij waar u van harte welkom bent!

Ook in de herfstvakantie heeft camping De Zanderij u voldoende te bieden. U kunt met een caravan/tent/camper bij ons terecht, maar u kunt ook één van onze stacaravans of een Safaritenten (met verwarming) huren. Het zwembad is dan ook nog altijd geopend en is heerlijk verwarmd (29gr). Er zullen ook diverse activiteiten plaats vinden, zoals bijvoorbeeld een zwem4daagse, gezellig knutselen of een sjoelcompetitie. 

Vindt u het te koud, dan kunt u een potje tennissen en is ook onze sauna ‘The White House’ een goede opwarmer. En wat dacht u van een mooie herfstwandeling of fietstocht in de bossen gelegen naast de camping? Met daarna een warme chocomel of Irish Coffee bij restaurant Flavours.
In onze mooie omgeving zijn in de herfstvakantie nog vele activiteiten die u kunt ondernemen. U kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het Zandsculpturenfestival of het Dolfinarium, klimmen en klauteren in één van de nabij gelegen klimbossen of een huifkartocht maken.

De herfstvakantie arrangementen zijn als volgt:
Kampeerplaats                                                                              

10-10 tm 18-10 of 17-10 tm 25-10                                           € 135,- (incl max 6p, excl toeristenbelasting)

Aankomst na 13:00 en vertrek voor 12:00 uur.

Safaritent
10-10 tm 17-10 of 17-10 tm 24-10                                           € 430,- (incl max 6p)

Stacaravan

10-10 tm 17-10 of 17-10 tm 24-10                                           € 325,- (incl max 4p)

 Aankomst na 14:00 uur en vertrek voor 10:30 uur. Let op, mocht u het snel koud hebben, dan raden wij u aan voor de stacaravans een extra deken mee te nemen. In de safaritenten is Centrale Verwarming aanwezig..... 

Onze annuleringsbepalingen en huurvoorwaarden vindt u op onze website.

Onze Minicamping ’t Zevenbosch is dit jaar langer open en wel tm 18 oktober. Op deze camping kunt u niet reserveren en is er een vrije plaatsing. De camping is op 5 min loopafstand van camping De Zanderij en u kunt van alle faciliteiten gebruik maken.

Wilt u meer weten over deze leuke aanbiedingen of over onze camping, dan kunt u contact met ons opnemen.

Wij zijn bereikbaar via telefoon 0342-471343 of u kunt mailen naar receptie@zanderij.nl.
Of check onze websites De Zanderij of ’t Zevenbosch.