8.8
...dat is meer dan kamperen!
Weer volop genieten en zwemplezier!
Boek direct online

Wat vindt u in de omgeving?

Wie de veelzijdigheid van de Veluwe kent, begrijpt zijn aantrekkingskracht. Een ieder kan zijn eigen Veluwe kiezen. De Veluwe kent z'n ruige bossen, heidevelden en zandverstuivingen; de sportieve Veluwe aan de waterkant of de historische Veluwe in oude Zuiderzeestadjes en robuuste kastelen.

Een ontmoeting met een edelhert of wild zwijn overtuigt u van het feit dat de Veluwe het grootst aaneengesloten natuurgebied van West Europa is. Welke keuze u ook maakt, overal zult u de Veluwe gemoedelijkheid en gastvrijheid ontdekken.

Ga er eens een heerlijk dagje tussenuit. De directe omgeving heeft zoveel te bieden: musea, veelzijdige winkelcentra zoals Apeldoorn, Amersfoort en de oude Hanzenstad Harderwijk, markten, doeparken, watersport, strandbaden en historische bezienswaardigheden. 

Veelzijdig dat is de Veluwe!

Bekijk hier Voorthuizen in 2 minuten.... Absoluut een dorp om trots op te zijn!

Uiteraard is alle up to date informatie beschikbaar op onze receptie. Ook kunt u een bezoek brengen aan de Toeristische Informatiepost in de bekende Pipowagen tegenover de AH in hartje Voorthuizen. Of kijk op de website www.visitvoorthuizen.nl voor de dagelijkse agenda.

De omgeving is prachtig