8.8
...dat is meer dan kamperen!
De Zanderij - 18-07-2022 - 141.jpeg
DSC_3886-PANO (Medium).jpg
Stressvrij op De Zanderij
Weer volop genieten en zwemplezier!

Wat vindt u in de omgeving?

Wie de veelzijdigheid van de Veluwe kent, begrijpt zijn aantrekkingskracht. Een ieder kan zijn eigen Veluwe kiezen. De Veluwe kent z'n ruige bossen, heidevelden en zandverstuivingen; de sportieve Veluwe aan de waterkant of de historische Veluwe in oude Zuiderzeestadjes en robuuste kastelen.

Een ontmoeting met een edelhert of wild zwijn overtuigt u van het feit dat de Veluwe het grootst aaneengesloten natuurgebied van West Europa is. Welke keuze u ook maakt, overal zult u de Veluwe gemoedelijkheid en gastvrijheid ontdekken.

Ga er eens een heerlijk dagje tussenuit. De directe omgeving heeft zoveel te bieden: musea, veelzijdige winkelcentra zoals Apeldoorn, Amersfoort en de oude Hanzenstad Harderwijk, markten, doeparken, watersport, strandbaden en historische bezienswaardigheden. 

Veelzijdig dat is de Veluwe!

Bekijk hier Voorthuizen in 2 minuten.... Absoluut een dorp om trots op te zijn!

Uiteraard is alle up to date informatie beschikbaar op onze receptie. Ook kunt u een bezoek brengen aan de Toeristische Informatiepost in de bekende Pipowagen tegenover de AH in hartje Voorthuizen. Of kijk op de website www.visitvoorthuizen.nl voor de dagelijkse agenda.

De Zanderij - 18-07-2022 - Luchtfoto
De omgeving is prachtig