8.8
...dat is meer dan kamperen!
Sauna veranda
Relax sauna "The White House"

Sauna "The White House"

Heerlijk ontspannen in uw 'eigen' sauna……

Sauna logoEventjes lekker wegdromen uit de drukte van alledag……

Dat kan nu ook op de Zanderij! Camping de Zanderij over een fraaie privé/familie sauna. Een besloten saunaruimte voor uzelf. U haalt vooraf uw eigen toegangssleutel op. Klik hier om de website van De Zanderij te bezoeken.

Hier kunt u zich volledig ontspannen en geheel ongestoord relaxen.

Relaxsauna "The White House" beschikt over twee sauna's; een infrarood sauna en een traditionele sauna, verschillende douches met warm en koud water en natuurlijk ontbreekt ook de emmer met koud water niet. Verder een mooie veranda met lekkere ligstoelen en een tuin met veel privacy. De relaxruimte is lekker verwarmd, er staat een koelkast en er is een muziekinstallatie.

Sauna verandaVerschillen tussen infrarood en gewone sauna
Er bestaan belangrijke verschillen tussen een infrarood cabine en een traditionele sauna. Verschillen die wij met plezier voor u op een rijtje zetten.
Het belangrijkste verschil is de manier waarop de warmte op het lichaam wordt overgebracht. In een gewone sauna gebeurt dat via luchtcirculatie, eerst wordt de lucht verwarmd en die warmte werkt dan in op het lichaam. De sauna is zo'n 80-100 graden en is veel vochtiger.

Sauna zitruimteBij een infrarood cabine werkt de straling rechtstreeks in op het lichaam. De lucht is droger en zo'n 45-60 graden. Een infrarood sauna heeft ook een heilzame werking. Infrarood dringt dieper in de huid en zorgt voor een intense opwarming van spieren en organen. Infrarood is een effectief middel tegen acne, eczeem, psoriasis en andere huidbeschadigingen.

 

Wilt u reserveren? Dat kan via de receptie. Onderstaande tarieven zijn gebruik van de sauna voor 2 uur, inclusief gebruik van handdoeken, badjas en Spa water. 

Gasten De Zanderij/'t Zevenbosch €35,00
Extra uur gasten €12,50
Niet gasten  €37,50
Extra uur niet gasten €15,-
Extra persoon €2,50