Camping de Zanderij Camping de Zanderij Camping de Zanderij Camping de Zanderij Camping de Zanderij Camping de Zanderij Camping de Zanderij Camping de Zanderij
Klik hier voor een routebeschrijving

Bungalows, chalets en caravans
Bungalows, stacaravans Waar moet u beginnen als u een nieuwe stacaravan zoekt? Uiteraard bij de Zanderij! Temidden van het vaak ondoorzichtige aanbod in advertenties en op internet, ontdekt u op ons ruim gesorteerde showterrein dat gericht én geslaagd kiezen nog kán in Nederland.
www.dezanderij.com/chalets/

Minicamping 't Zevenbosch
Minicamping 't Zevenbosch Kom het zelf maar eens proeven. Onze nabij gelegen Minicamping 't Zevenbosch ligt midden in een onbeperkt Veluws natuurgebied.
www.zevenbosch.nl

Restaurant Flavours
Restaurant Flavours In restaurant 'Flavours' met dagmenu's kunt u heerlijk, sfeervol en betaalbaar tafelen. De snackcounter heeft evenals de supermarkt een ruim assortiment.
www.zandbar.nl

Relax Sauna The White House
Relax Sauna The White House Heerlijk ontspannen in uw 'eigen' Relax Sauna The White House... Eventjes lekker wegdromen uit de drukte van alledag...
www.relaxsauna.nl

Webdesign: Holiday Media facebook

veluwe

Wie de veelzijdigheid van de Veluwe kent, begrijpt zijn aantrekkingskracht. Een ieder kan zijn eigen Veluwe kiezen. De Veluwe kent z'n ruige bossen, heidevelden en zandverstuivingen; de sportieve Veluwe aan de waterkant of de historische Veluwe in oude Zuiderzeestadjes en robuuste kastelen.

wild zwijn
Een ontmoeting met een edelhert of wild zwijn overtuigt u van het feit dat de Veluwe het grootst aaneengesloten natuurgebied van West Europa is. Welke keuze u ook maakt, overal zult u de Veluwe gemoedelijkheid en gastvrijheid ontdekken.

Dolfinarium

Ga er eens een heerlijk dagje tussenuit. De directe omgeving heeft zoveel te bieden: musea, veelzijdige winkelcentra zoals Apeldoorn, Amersfoort en de oude Hanzenstad Harderwijk, markten, doeparken, watersport, strandbaden en historische bezienswaardigheden. Een paar bekende klanken:

Veelzijdig dat is de Veluwe!

Hoge Boeschoterweg 96 3781 NW Voorthuizen (Veluwe) Tel: 0342-471343 / 473330 Fax: 0342-474900 E-mail: info@zanderij.nl
Aangesloten bij RECRON VVV ANWB Aangesloten bij Footzy