Camping de Zanderij Camping de Zanderij Camping de Zanderij Camping de Zanderij Camping de Zanderij Camping de Zanderij Camping de Zanderij Camping de Zanderij
Klik hier voor een routebeschrijving

Bungalows, chalets en caravans
Bungalows, stacaravans Waar moet u beginnen als u een nieuwe stacaravan zoekt? Uiteraard bij de Zanderij! Temidden van het vaak ondoorzichtige aanbod in advertenties en op internet, ontdekt u op ons ruim gesorteerde showterrein dat gericht én geslaagd kiezen nog kán in Nederland.
www.dezanderij.com/chalets/

Minicamping 't Zevenbosch
Minicamping 't Zevenbosch Kom het zelf maar eens proeven. Onze nabij gelegen Minicamping 't Zevenbosch ligt midden in een onbeperkt Veluws natuurgebied.
www.zevenbosch.nl

Restaurant Flavours
Restaurant Flavours In restaurant 'Flavours' met dagmenu's kunt u heerlijk, sfeervol en betaalbaar tafelen. De snackcounter heeft evenals de supermarkt een ruim assortiment.
www.zandbar.nl

Relax Sauna The White House
Relax Sauna The White House Heerlijk ontspannen in uw 'eigen' Relax Sauna The White House... Eventjes lekker wegdromen uit de drukte van alledag...
www.relaxsauna.nl

Winnaar Zoover


Webdesign: Holiday Media facebook

 

Welkom bij Camping De Zanderij

en welkom op de website van Camping De Zanderij!

Klik hier om de video te bekijken
Verscholen in de rustige uitgestrekte bossen van de Veluwe, vlakbij heidevelden en rustieke dorpen met vriendelijke mensen ligt een camping met een geheel eigen bekoring. Hier kunt u nog urenlang wandelen en fietsen.

Niet alleen de natuur is hier bijzonder... Camping De Zanderij weet haar bezoekers al vele jaren gastvrij te verwennen. Er wacht u dan ook een persoonlijk welkom en het comfort dat u van een modern recreatiepark mag verwachten.

Camping De Zanderij De riante kampeerplaatsen, met diverse speel-
gelegenheden voor de kinderen, liggen zowel op groene grasvelden als halfbeschut onder bomen of in het bos. Ze zijn voorzien van electra, een watertappunt en aansluiting op riolering (milieubewust). Er is een C.A. systeem met satelliet ontvangst en een eigen aktuele kabelkrant met natuurlijk 'Zanderij TV' en eveneens een eigen campingkrant 'de Zandbabbel'. Begin 2004 ontvingen wij de 5e anwb ster!

Het volledige park weerspiegelt ons streven naar kwaliteit. Vandaar ons helder, modern en goed verzorgd sanitair en Miele-wasserette. De seizoen- en jaarplaatsen met veel privacy zijn voorzien van electra, gas, water, riolering en C.A. systeem.

Camping De Zanderij Middelpunt van ons park is het fraaie verwarmde zwembad 't Waterdal met een maximale diepte van 1.40 m. In het aparte kinderbad met creatieve elementen kunnen ook de allerkleinsten zich veilig uitleven. En voor u het weet zit uw kroost ook zomaar in een van de vlakbij gelegen speeltoestellen terwijl u heerlijk zit te relaxen op ons terras. U heeft 'geen kind' aan ze. Een grote zandbak, schommels, klimtorens, glijbanen, tafeltennis en....

Camping De Zanderij Ja, op zoveel speelgelegenheid raak je niet gauw uitgekeken. De 2 ha sport- en speelvelden, voor spannende voetbal- en volleybaltoernooien en de all-weather tennisbaan blijven een bron van sportieve recreatie. Er ligt een golf- en midgetgolfbaan op 600 m van de camping. Pony- en paardrij mogelijkheden op loopafstand. Ons recreatieteam is veelzijdig en verrassend creatief. Ze kunnen het hele gezin enthousiast krijgen met een breed scala aan aktiviteiten.

Camping De Zanderij

Voor een gezellig samenzijn is onze tavernee met bar en zonneterras alsmede het jeugdhonk 't Mierennest een trefpunt bij uitstek.

We hebben een eigen fietsverhuur met fraaie routes. 'Ouderwets' gastheerschap staat zeer hoog in ons vaandel geschreven. Kom de sfeer maar eens proeven. U bent van harte welkom.

Hoge Boeschoterweg 96 3781 NW Voorthuizen (Veluwe) Tel: 0342-471343 / 473330 Fax: 0342-474900 E-mail: info@zanderij.nl
Aangesloten bij RECRON VVV ANWB Aangesloten bij Footzy
Sluiten